Restaurant Freu del Gran Hotel Monterrey (Lloret de Mar))

Restaurant Freu – Gran Hotel Monterrey (Carretera de Lloret a Tossa s/n, 17310 Lloret de Mar)

A les principals ciutats del món, tant els seus habitants com els seus visitants ocasionals, acostumen a anar als restaurants situats dins dels hotels malgrat no estar-hi allotjats. És d’aquesta manera que hom pot gaudir d’un “brunch” al Waldorf Astoria de Nova York, a l’Atlantis de Dubai, al Banyan Tree de Bangkok o al Raffles de Singapur,  o bé fer un “high tea” als Jardins de l’Hotel Victoria Falls de Zimbawbe mentre s’escolta de fons la remor de les cascades…i tot per un preu raonable i de vegades increïble.

Fins fa poc a casa nostra no existia aquest costum, però poc a poc,suposo que influenciats per la resta del món i per la demanda d’un sector del mercat, els hotels es van obrint i la gent perdem la por de tafanejar pels seus interiors i de tanmateix deixar-nos-hi uns diners en un beure o en un àpat.

El restaurant Freu és un espai íntim, obert i diàfan presidit per una terrassa on, a la primavera i l’estiu, unes fantàstiques buganvilles ens conviden a gaudir d’un paratge únic al centre de Lloret. La seva proposta es basa en suggerir-nos un parell de menús fixes, a l’estil dels grans referents de la gastronomia mundial com el Sant Pau, el Celler de Can Roca, etc tot i que també ofereixen alguns plats a la carta. El personal és molt correcte i professional i aconsegueix salvaguardar en tot moment aquest aire d’intimitat que el caracteritza.

El menú més econòmic té un preu de 55,00 € x persona. No és per anar-hi cada dia, ni tan sols un cop al mes, però deixar-t’hi caure aprofitant unes jornades gastronòmiques de la cuina de l’art o de l’arrós o bé per fer un menú ens propicia un festival de colors, textures i gustos explosionant al paladar que no deixa indiferent a ningú.  Tal i com diu un bon amic- “disminueixo la meva assistència a sopars de pizzeria i faig guardiola per brindar-me un “homenatge” de tant en tant”.

Disposa d’una bona carta de vins amb moltes referències de vins catalans de tots preus. Com a negatiu, la carta dels menús no està escrita en català i la dels vins conté força faltes ortogràfiques, cosa que és molt fàcil de corregir. Molt recomanable per ocasions especials, vetllades romàntiques però sobretot sobretot, per menjar fora a la terrassa quan fa bon temps i les buganvilles ens mostren tot el seu poder.

Com que diuen que una imatge val més que mil paraules, aquí en van unes quantes dels plats que composen el “Menú Homenatge” que estan servint ara posades per ordre d’aparició a la taula

20150104_143539      20150104_144441  20150104_145759  20150104_151049  20150104_15254020150104_153749  20150104_155041

Hi veieu: Iogurt amb eriçó i pinyons, La Roca de Cala Treumal, un torró de foie amb codonyat, cítrics i cacau que s’acompanya amb un panet de xocolata, Una Coca de vieira amb papada, bolets i brots, un lluç amb nap i escopinyes, una presa ibèrica amb pinya i com a postre un tronc daurat amb taronja i castanya.

Qué vagi molt de gust!

Anuncis

2 pensaments sobre “Restaurant Freu del Gran Hotel Monterrey (Lloret de Mar))

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s