Restaurant Marítim a Tossa de Mar

C/ Sant Raimon de Penyafort,7 – 17320 Tossa de Mar

 

He trepitjat tres vegades aquest restaurant situat a la meravellosa i bonica Tossa de Mar. El primer cop per casualitat i després de demanar consell a alguns tossencs amics sobre un bon lloc per anar a fer un Cim i tomba. La segona i tercera vegada, en canvi, ha estat totalment premeditat i volgut i he de confessar que en cap cas hi ha hagut penediment posterior, ans el contrari, m’he conjurat per tornar-hi quan en tingui l’oportunitat.

El Marítim és un restaurant que aparentment no crida l’atenció si no fos per la seva situació al carrer que vorejant la platja va cap a Sa Mar Menuda, però quan entres al menjador els ulls es relaxen en un ambient neutre i molt elegant a l’hora que minimalista, tot dins de la senzillesa. No hi ha estridències, no hi ha sorolls i sembla que la clientela es conjura perquè així segueixi essent. El servei i la direcció és molt amable, traspua bon ambient entre el personal, molt correcte i en cap sent que s’envaeixin espais.

A ressaltar les garoines naturals allunyades de beixamels que les disfressen, el tàrtar de tonyina, les sardines marinades, les escopinyes i qualsevol peix que ofereixen fresc al pes i a un preu molt raonable. L’arròs del senyoret, amb totes les bestioles nues i peladetes és digne d’esmentar-se, així com la carta de vins, amb bones referències del país

Bon profit i un humil consell…seguiu així, sense extranyes pretensions és quan s’hi arriba!

 

Nota: Cal telefonar abans perquè el restaurant té tancat molts dies a l’any durant l’hivern

Anuncis